UA-73388836-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

annen in Verbinding is een initiatief van:

 

Twan de Leur

Ik ben met Mannen in verbinding begonnen omdat…

De omgeving waarin ik opgroeide was complex waardoor ik aan een aantal ontwikkelingstaken onvoldoende ben toegekomen. Ik heb er wel geleerd mijn eigen behoeftes weg te cijferen tot het punt waarop ik niet meer goed wist wie ik was. Zeker in het begin van mijn carrière in de IT en makelaardij heb ik grote moeite gehad mezelf uit te spreken. Daardoor ging ik me als persoon ongewenst voelen en verdween het plezier in mijn werk en leven.

Sindsdien heb ik veel ondernomen om mij zelf te leren kennen, mijn intuïtie te ontwikkelen en het leven op meerdere niveaus te bekijken.

Mannenwerk heeft mij daar erg in geholpen. Al deze kennis en ervaring wil ik inzetten om andere mannen te helpen een fijner en voller leven op te bouwen.

Ik  ben uit 1973 woon met veel plezier in Zaltbommel en heb heb een zoon van 15. Hij is een belangrijke factor in mijn leven en en ik geniet en leer veel van hem. Ik hou van heel veel dingen zoals de bossen in trekken, Vuurman zijn bij zweethutten, begeleiden van bewustwordingsprocessen, motorrijden, klussen met hout metaal en elektronica, dansen, zingen en Muziek maken en klankbaden geven.