UA-73388836-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op woensdagavonden ongeveer om de 4 weken organiseren we mannenavonden en we willen je daar graag voor uitnodigen.

 

Het doel van de bijeenkomsten is: 
Een veilige bedding bieden voor mannen om zich met zichzelf en elkaar te verbinden door open, eerlijk met elkaar te communiceren, te delen in vertrouwen.
Zonder oordeel, zonder kritiek, luisteren, zonder elkaar te corrigeren, we sluiten onze ogen niet voor elkaars pijn, worsteling en leed en leggen de nadruk op het positieve. We nodigen elkaar uit om open te zijn, moedig en onbeschaamd eerlijk. Alles mag gezegd worden, alles mag er zijn. 

Twan zal zaken aanreiken die het proces van de groep zullen dienen. We zullen de groep uitnodigen door middel van meditaties, gronden, ademhalingsoefeningen, dans, focusoefeningen, op sommige avonden een workshop en het creëren van een veilige bedding. We zullen, afhankelijk van het weer ernaar streven om de avonden buiten te doen rondom het vuur. 

 

Deze avond vinden plaats in Zaltbommel en als het weer het toelaat aan het kampvuur .We starten om 19:30 en eindigen rond 22:00 (hou rekening met een uitlooptijd), De kosten voor deze mooie avond en locatie zijn € 20,- per avond.

 
Kom een keer deelnemen en kijk of je er iets mee kan. Schrijf je in voor deze avond door een mail te sturen naar info@manneninverbinding.nl.

 

Met warme groet,
Twan de Leur  - Mannen in Verbinding.